GEBITSREINIGING

Voorkomen is beter dan genezen. Periodiek wordt daarom een gebitsreiniging met onze mondhygiënist of preventie-assistent gepland. Die reinigt uw tanden zodat deze helemaal vrij van tandsteen een aanslag zijn. Na afloop krijgt u advies over hoe het beste te poetsen en te stoken, zodat u zelf uw gebit gezond houdt, inclusief een stralende lach.

In sommige gevallen kan ontsteking van het tandvlees leiden tot verlies van het kaakbot, waardoor tanden en kiezen zelfs los kunnen gaan staan. Deze ziekte heet parodontitis. Voor uitgebreide of complexe gevallen heeft Amstel Dental een specialist op het gebied van tandvleesproblemen in huis, een parodontoloog. Indien nodig kan uw tandarts naar hem verwijzen. Ook kunt u terecht voor bijvoorbeeld problemen met teruggetrokken tandvlees.

Alle behandelingen in huis

Kosten gebitsreiniging

De tarieven voor tandheelkunde worden landelijk door de overheid vastgesteld. De kosten van een gebitsreiniging hangt af van de hoeveelheid werd. Over het algemeen is dit tussen de 50 en 100 euro. Voor de behandeling kan een schatting gegeven worden.  Wist u trouwens dat de tandheelkundige zorg  voor kinderen  vanuit de basisverzekering vergoed?  Een goede mondhygiëne kan niet vroeg genoeg beginnen.

Onze voordelen

  • Moderne praktijk met nieuwste technieken.
  • Specialisten op elk vakgebied in huis.
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.
  • Persoonlijke benadering.
  • In termijnen betalen mogelijk.
Met een gezond gebit lacht u de wereld tegemoet
Maak een afspraak met Amstel Dental.