GEBITSREINIGING

Goede preventie voorkomt een hoop onheil. Tijdens een periodieke controle verzorgt de tandarts uw tanden door middel van een gebitsreiniging. Hiermee worden problemen als tandsteen, tandplaque en aanslag verholpen en wordt erger voorkomen.

Zijn de problemen hardnekkiger, zoals bij ontstoken tandvlees, dan is een vervolgafspraak met onze mondhygiënist of preventie-assistent noodzakelijk. Die reinigt uw tanden en toont door middel van een plaquekleuring aan waar niet goed wordt gepoetst. Na afloop krijgt u advies over hoe het beste te poetsen en te stoken, zodat u zelf uw gebit gezond houdt, inclusief een stralende lach.

In sommige gevallen kan ontsteking van het tandvlees leiden tot verlies van het kaakbot, waardoor tanden en kiezen zelfs los kunnen gaan staan. Deze ziekte heet parodontitis. Voor uitgebreide of complexe gevallen heeft Amstel Dental een specialist op het gebied van tandvleesproblemen in huis, een zogeheten parodontoloog. Indien nodig kan uw tandarts naar hem verwijzen. Ook kunt u terecht voor bijvoorbeeld problemen met teruggetrokken tandvlees.

Alle behandelingen in huis

Een gebitsreiniging is er voor iedereen

Van een gebitsreiniging tot aan een implantaat – Amstel Dental is er altijd voor iedereen. Van jong tot oud, voor het hele gezin en voor mensen met een kleine portemonnee. Niet alleen voor Amsterdam-Oost, maar ook voor patiënten uit andere stadsdelen.

Om te voorkomen dat u lang kampt met klachten kunt u altijd bij Amstel Dental terecht. In onze praktijk huist voor elk probleem een specialist. Amstel Dental is niet alleen tijdens werkdagen open, maar ook in de avonduren en op zaterdag en zondag.

Onze voordelen

  • Zeven dagen per week geopend. Ook `s avonds.
  • Alle specialisten in huis.
  • Van 7:00 tot 23:00 uur specialist bereikbaar.
  • In termijnen betalen mogelijk.
  • Transparantie over de behandelkosten.
Met een gezond gebit lacht u de wereld tegemoet
Maak een afspraak met Amstel Dental.

Kosten van een gebitsreiniging

Iedere patiënt is gebaat bij duidelijkheid. Amstel Dental staat voor openheid en transparantie. Wij begrijpen dat het voor patiënten niet altijd helder is wat de tarieven inhouden. Daarom maken wij vooraf aan elke behandeling bekend wat de kosten zijn en gaan wij na hoeveel de verzekeraar dekt.

U wordt vlot en voordelig tegen normale tarieven behandeld. Het voordeel van Amstel Dental is dat u naast een gebitsreiniging voor elke klacht bij ons terecht kunt. Zo hoeft u niet te veranderen van tandarts en u hoeft niet voor een behandeling naar het ziekenhuis. Als u een tandartsverzekering heeft afgesloten, breekt u niet uw eigen risico aan.