Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Gebitsbeschermers

Een gaaf gebit, wie wil dat niet? Maar bij een aantal sporten loopt het gebit een verhoogd risico en dan kan het gebeuren dat uw tanden of dat van uw kind wordt geraakt met schade als gevolg.

Goede gebitsbeschermers helpen een hoop problemen en onnodig tandartsenbezoek te voorkomen. Een gebitsbeschermer is als een kunststoffen hoesje dat komt te zitten rond de bovenkaak. Een gebitsbeschermer vangt de klap op en verdeelt de krachten over uw gebit, waardoor de tand die is geraakt, blijft bespaard.

De gebitsbeschermers van Amstel Dental zitten een stuk prettiger en beschermen beter dan de exemplaren in de sportwinkel. De tandarts maakt er een die speciaal geschikt is voor uw gebit, zodat u met een veilig gevoel kunt sporten.

Heeft u meer nodig dan een gebitsbeschermer?

Zoekt u een tandartsenpraktijk die meer kan dan alleen een gebitsbeschermer maken? Amstel Dental heeft alles in huis om elke patiënt te helpen. Bij ons werken tandartsen die alle tandheelkundige behandelingen onder de knie hebben. Daarnaast kunnen zij kunstgebitten, anti-snurkbeugels en tanden bleken. Daarom verwijzen wij u nooit door naar een andere praktijk.

Ook voor eenvoudigere ingrepen draait Amstel Dental de hand niet voor om. Een periodieke controle of een gebitsreiniging is voor ons geen enkel probleem.

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

Bij Amstel Dental staat goede mondzorg voorop

De kosten van een gebitsbeschermer

Bij een gebitsbeschermer zijn de uitgaven overzichtelijk. Meestal kosten ze per stuk tussen de 80 en 100 euro. De tarieven van andere tandheelkundige ingrepen zijn vaak minder helder. Amstel Dental maakt graag een einde aan deze ondoorzichtigheid. Vooraf informeren wij u over de bedragen en laten we u weten hoeveel de zorgverzekeraar voor zijn rekening neemt.

Het inzichtelijk maken van de kosten past geheel in ons beleid waarin we openheid nastreven richting de patiënt. Die staat bij ons immers centraal. Daarom kunnen patiënten ook altijd bij ons terecht. Op werkdagen overdag en ‘s avonds, maar ook in het weekend. Tevens zijn wij telefonisch voor advies en uitleg bereikbaar: elke dag van 7 uur `s ochtends tot 11 uur ‘s avonds.