Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Frameprothese

Als uw tanden dienen te worden vervangen en een brug, kroon of implantaat blijkt niet geschikt te zijn dan is een frameprothese wellicht de beste oplossing.

Een frameprothese vervangt een of meerdere tanden of kiezen in uw gebit. Het verschil met een brug, kroon of implantaat is dat u de frameprothese uit uw mond kunt nemen. Door zijn constructie blijft de prothese uitstekend op zijn plaats. Dit komt de pasvorm en stabiliteit ten goede, waardoor de prothese een wordt met uw originele gebit.

Bent u al patiënt bij Amstel Dental dan hoeft u voor een frameprothese niet op zoek naar een andere praktijk. Bij Amstel Dental lopen tandartsen rond die specialist zijn op het gebied van gebitsprotheses.

Vragen over de frameprothese?

Heeft u vragen over de frameprothese? Zoals over de behandeling, de kosten en de tijdsduur van de behandelprocedure? Vooraf neemt Amstel Dental stap voor stap het behandelplan met de patiënt door. Hierin komt ieder aspect aan bod, ook de dekking van uw zorgverzekeraar, en is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heeft u naderhand meer vragen dan kunt ook u per telefoon advies inwinnen. Dagelijks, tevens in het weekend, geeft een specialist antwoord op uw vragen.

Wij geven graag duidelijkheid over de tarieven

Van een frameprothese tot en met vullingen

Amstel Dental is een veelzijdige tandartsenpraktijk, waar iedereen – jong en oud – terecht kan. Wij hechten veel waarde aan goede mondzorg en een persoonlijke benadering. Doordat wij op elk gebied een specialist in huis te hebben hoeft u nooit over te stappen naar een andere tandarts en kunt u in een vertrouwde en bekende omgeving worden behandeld.

Amstel Dental doet meer dan alleen het maken van een frameprothese en andere protheses. Onze praktijk kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Naast periodieke controles en het reinigen van gebitten doen we ook tandheelkundige behandelingen als wortelkanaalbehandelingen en vullingen en kleine chirurgische ingrepen.