Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Specialistische tandheelkunde

Tandheelkunde is tegenwoordig veel meer dan een kies trekken, vullen of een kunstgebit. Zoals in heel de zorg kan er veel meer en doen we ook veel meer aan behoud. Dat betekent ook dat een enkele zorgverlener niet alles alleen kan. Bij Amstel Dental zit alles onder een dak. Bij ons werken tandartsen, preventie-assistenten en mondhygiënisten voor reguliere tandartszorg. Ook bestaan er specialismen onder de tandartsen. Dit heten dan officieel differentiaties of specialisaties.

Bij Amstel Dental zijn deze specialisaties in huis. Dus de goede mensen maar ook de daarbij horende apparatuur en organisatie. Voor goede zorg is het belangrijk dat iedereen goed samenwerkt. Dat is wel zo makkelijk op het zelfde adres! En u hoeft dus niet naar een vreemde praktijk voor behandeling.

Onze specialisaties

De MKA-chirurg, beter bekend als de kaakchirurg, is het beste in verwijderen van verstandskiezen. Maar hij plaatst bijvoorbeeld ook implantaten.

De tandarts gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Zij doet wat kan om een tand te behouden.

Voor alle problemen of wensen die te maken hebben met het tandvlees.

Verplaatsen, draaien, kantelen of recht zetten van tanden en kiezen.

Wij werken met de beste apparatuur

Bij specialistische tandheelkunde staat duidelijkheid voorop

Bij Amstel Dental staat helderheid centraal. Om onze patiënten zekerheid te bieden stellen we bij specialistische tandheelkunde een behandelplan op. Samen met de patiënt overleggen we de te volgen procedure en informeren we u over wat er staat te gebeuren. Ook gaan we na wat voor u de kosten zijn en wat wordt gedekt door de verzekering.