Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Specialistische tandheelkunde

Bij Amstel Dental zit alles onder een dak. Bij ons werken tandartsen, preventie-assistenten en mondhygiënisten met specifieke kennis. Zij zijn gespecialiseerd in specialistische tandheelkunde: het verwijderen van verstandskiezen en en het maken van een anti-snurkbeugel.

Amstel Dental is een gloednieuwe tandartsenpraktijk met moderne behandelmethodes. In onze filosofie staat de patiënt voorop. Die heeft het recht op goede zorg en een goede behandeling. Ons werk houdt niet op bij een periodieke controle, maar gaat verder waar andere praktijken stoppen. Specialistische tandheelkunde en tandheelkundige behandelingen als kronen en bruggen en vullingen passen daarom geheel in ons beleid.

Onze specialisaties

Snurken hindert uw naasten en uwzelf. Met een op maat gemaakte anti-snurkbeugel (Mandibulaire Repositie Apparaat, MRA) genieten u en uw naasten van een goede nachtrust.

Verstandskiezen, de achterste kiezen van het gebit, zorgen vaak voor problemen. Daarom is het raadzaam ze te verwijderen.

Wij werken met de beste apparatuur

Bij specialistische tandheelkunde staat duidelijkheid voorop

Bij Amstel Dental staat helderheid centraal. Om onze patiënten zekerheid te bieden stellen we bij specialistische tandheelkunde een behandelplan op. Samen met de patiënt overleggen we de te volgen procedure en informeren we u over wat er staat te gebeuren. Ook gaan we na wat voor u de kosten zijn en wat kan worden verzekerd.

Heeft u vragen over de behandeling dan kunt u zonder problemen een beroep op ons doen. U kunt daarvoor niet alleen terecht op de praktijk, maar wij zijn tevens dagelijks, ook in het weekend, voor u telefonisch bereikbaar van 7 uur `s ochtends tot 11 uur `s avonds. Wij staan graag iedereen, studenten, ouderen of gezinnen, te woord.

Call Now Button+31207235353