Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Gebitsprothese

Niemand vindt het leuk om zijn tanden of kiezen te verliezen. Toch is het mogelijk dat dit gebeurt. Dan wilt u natuurlijk het idee blijven houden dat u een eigen gebit heeft en niet door het leven gaat met loszittende tanden. Met een gebitsprothese behoudt u het gevoel dat u uw eigen tanden heeft.

De gebitsprothese van tandartsenpraktijk Amstel Dental staat voor hoogwaardige kwaliteit. Door de vaste constructie heeft u het idee dat u uw eigen tanden draagt en hoeft u er niet voor te vrezen dat uw gebit onverwachts uitvalt. Uw tanden zijn identiek aan echte tanden. U kunt gewoon blijven poetsen. U hoeft uw gebit niet dagelijks uit te nemen en niemand heeft in de gaten dat u er een draagt.

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

Laat een passende prothese aanmeten

Een frameprothese vervangt een of meerdere tanden of kiezen. U kunt de frameprothese uit de mond halen.

Een klikgebit zit stevig vast door de twee tot vier implantaten in uw gebit. U als drager kan het klikgebit eenvoudig uitnemen.

Met de huidige technieken heeft niemand in de gaten dat u een kunstgebit draagt. U zult met vertrouwen over straat gaan.

Wij geloven dat iedereen recht heeft op goede mondzorg

De kosten van een gebitsprothese

Amstel Dental is er bij gebaat om duidelijkheid te scheppen voor iedere patiënt. Wij snappen dat het systeem van tandartsentarieven niet altijd helder overkomt. Daarom brengen we u graag vooraf op de hoogte van wat een gebitsprothese gaat kosten. Daarbij zoeken we ook voor u uit of er dekking is van de zorgverzekeraar.

Bij tandartsenpraktijk Amstel Dental gebeurt alles onder een dak. Wij hebben specialisten in ons team die met elk probleem uit de voeten kunnen. Niet alleen wat betreft een gebitsprothese, maar ook de periodieke controle, gebitsreiniging, tandheelkundige behandelingen als kronen en bruggen en gebitsbeschermers en het verwijderen van verstandskiezen.