Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Verstandskiezen trekken

Veel mensen kijken op tegen het laten trekken van verstandskiezen en vrezen een pijnlijke behandeling. Amstel Dental voert deze behandeling onder verdoving voor u uit.

Waarom kunnen verstandskiezen hinderlijk zijn? Verstandskiezen groeien achter in het gebit en breken door rond het achttiende levensjaar. Voor verstandskiezen is geen plek in het gebit. Daardoor kunnen ze scheef groeien of niet geheel doorbreken. De plek is moeilijk schoon te maken, waardoor makkelijk bacteriën kunnen ontstaan met een ontsteking als gevolg.

Dit kan pijn en koorts veroorzaken. Ook kan een zwelling ontstaan of de verstandskies kan een andere kies beschadigen. Daarom is het raadzaam om verstandskiezen te laten trekken, rond 18-25 jaar. De genezing van de wond verloopt dan beter en schade aan het gebit is het kleinst.

Een van onze specialiteiten: verstandskiezen trekken

Verstandskiezen trekken is een van de ingrepen die Amstel Dental verricht. Heeft u behoefte aan een periodieke controle of gebitsreiniging? Dan kunt u terecht bij onze gedifferentieerde tandartsen en specialisten. Heeft u een wortelkanaalbehandeling nodig? Een gebitsbeschermer? Dan bent u bij Amstel Dental aan het juiste adres.

Amstel Dental heeft specialisten die u van elk ongemak kunnen verlossen. Voordeel is dat u onder behandeling blijft van vertrouwde artsen en niet naar een ziekenhuis of andere praktijk moet.

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

Amstel Dental werkt volgens de laatste technieken

Geen wachtlijsten bij het trekken van verstandskiezen

Met verstandskiezen wilt u niet het risico lopen dat ze pijn en koorts veroorzaken. Amstel Dental werkt niet met wachtlijsten, zodat het trekken van uw verstandskiezen tijdig gebeurt. Daarom zijn we niet alleen doordeweeks overdag open, maar tevens `s avonds en in het weekend. Mocht u direct advies willen dan kunt u ons dagelijks bellen tussen 7 uur in de ochtend en 11 uur `s avonds.

U kunt elke vraag stellen die u wenst: over de behandelprocedure, over de kosten en over de dekking door uw verzekeraar. Wij hechten vooral veel waarde aan duidelijkheid over de tarieven, omdat we beseffen dat die vaak niet helder zijn. Dat geldt niet zozeer voor gebitsbeschermers, maar wel voor andere behandelingen.