Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

CEREC

De moderne techniek voor kronen en facings. Voorbij is het happen in afdrukmateriaal. Voorbij is het twee weken wachten met een noodkroon. Met CEREC is uw kroon dezelfde ochtend of middag klaar om te plaatsen!

CEREC is een 3D techniek die bestaat uit een paar onderdelen. Een scanner vervangt het vieze afdrukmateriaal, in twee minuten zijn de tanden gescand. Vervolgens ontwerpt uw tandarts op de designcomputer in handomdraai een perfect passende kroon. Het ontwerp wordt naar de 3D printer of freesmachine gestuurd die uw nieuwe kroon, brug of facing in een kwartier maakt. Tot slot wordt uw nieuwe kroon nog een kwartier gebakken in de oven voor de sterkte en de glans. Na een uur is uw kroon al klaar om geplaatst te worden!

Amstel Dental bezit de nieuwste generatie CEREC techniek. Daarmee kunnen we de CEREC techniek gebruiken voor herstel van tanden met onlays, inlays, kronen, bruggen en facings. Maar ook kronen op implantaten. Ook kunnen we de CEREC scan en de CBCT combineren om het plaatsen van implantaten zo precies en voorspelbaar mogelijk uit te voeren.

De CEREC slijpmachine, oven en scanner

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

Amstel Dental is er voor jong en oud

Kronen en bruggen, Amstel Dental doet alles voor een gaaf gebit

Wij helpen u aan de zorg die u nodig heeft. Kronen en bruggen zijn niet de enige behandelingen die de tandartsen van Amstel Dental verrichten. Wij zijn een veelzijdige en moderne tandartsenpraktijk en hebben alle tandheelkundige specialisaties en differentiaties in huis. Bij Amstel Dental heeft iedereen recht op goede mondzorg en een persoonlijke benadering.

Naast kronen en bruggen doen we onder meer facings, implantaten en periodieke controles. We maken kunstgebitten en verwijderen verstandskiezen.