Kindertandarts

Wie op jonge leeftijd bewust wordt gemaakt van goede mondzorg heeft daar op latere leeftijd profijt van. Daarom is het verstandig om kinderen al voor hun tweede jaar mee te nemen naar de tandarts. Daar wordt niet alleen het gebit beter van, maar het neemt tevens de angst weg voor de tandarts.

Bij de Amstel Dental leren kinderen vertrouwen te krijgen in tandheelkundige behandelingen. Niet alleen weet de kindertandarts alles over het kindergebit en hoe dit te behandelen, maar hij/zij stelt de kinderen – in aanwezigheid van een ouder – ook op hun gemak. De kindertandarts weet uit ervaring hoe om te gaan met kinderen. Ook met degenen die bang zijn. Elk kind is anders en daarom dient ieder van hen anders te worden behandeld.

Alle behandelingen in huis

Amstel Dental is er voor het hele gezin
Maak een afspraak voor uw kind.

De kindertandarts past binnen de filosofie van Amstel Dental

Dat Amstel Dental zich met de kindertandarts richt op jonge kinderen past binnen onze filosofie. Iedereen – van jong tot en met oud – heeft recht op goede mondzorg en een persoonlijke behandeling tegen een gangbaar tarief. Tot hun achttiende wordt de mondzorg van kinderen vergoed door de basisverzekering.

Bij Amstel Dental kunt u uw kind meenemen voor controle als u zelf een afspraak heeft met de tandarts. Dat kan als het tijd is voor een periodieke controle, maar ook voor vullingen, kronen en bruggen of het bleken van uw tanden. Onze tandartsen, preventie-assistenten en mondhygi├źnisten behandelen elke klacht.