Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Kinderen bij Amstel Dental

Een gezond gebit begint op jonge leeftijd. Voorkomen is beter dan genezen en dat begint vanaf de eerste melktandjes! Twee jaar is de leeftijd om kennis te maken met de tandarts. Dit is vooral om te wennen aan het bezoek, het in de stoel liggen en de mond open doen. De tandartscontrole bij kinderen bestaat vooral uit controle van de ontwikkeling en het voorkomen van problemen zoals gaatjes. De tandartsen bij Amstel Dental nemen rustig de tijd om een band op te bouwen met uw kinderen.

Alle behandelingen in huis

Amstel Dental is er voor het hele gezin

De kindertandarts past binnen de filosofie van Amstel Dental

Dat Amstel Dental zich met de kindertandarts richt op jonge kinderen past binnen onze filosofie. Iedereen – van jong tot en met oud – heeft recht op goede mondzorg en een persoonlijke behandeling tegen een gangbaar tarief. Tot hun achttiende wordt de mondzorg van kinderen vergoed door de basisverzekering.

Bij Amstel Dental kunt u uw kind meenemen voor controle als u zelf een afspraak heeft met de tandarts. Dat kan als het tijd is voor een periodieke controle, maar ook voor vullingen, kronen en bruggen of het bleken van uw tanden. Onze tandartsen, preventie-assistenten en mondhygiënisten behandelen elke klacht.

Call Now Button