Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Kindertandarts – uw kinderen bij Amstel Dental

Wie op jonge leeftijd bewust wordt gemaakt van goede mondzorg heeft daar op latere leeftijd profijt van. Daarom is het verstandig om kinderen vanaf hun eerste melktandje mee te nemen naar de tandarts. Zo leren ze kennismaken met de tandarts en voor het gebit zorgen. Door vroeg te starten worden kunnen veel problemen zoals gaatjes voorkomen worden.

Bij Amstel Dental leren kinderen vertrouwen te krijgen in het bezoek aan de tandarts. Onze tandartsen weten alles over het kindergebit en hoe dit te behandelen en vooral hoe de kinderen en hun ouders op hun gemak te stellen. Ook wordt er tijd genomen voor kinderen die op zien tegen een tandartsbezoek. Elk kind is anders en dus kijken we naar wat het best bij elk kind past.

Zo geven wij aandacht aan uw kind

Begin vroeg en laat uw kind kennismaken met ons. Bij voorkeur voordat uw kind 2 jaar is. We maken er een leuk moment van.

We letten op de hele mondgezondheid. Ook op gaatjes en ontstekingen. Een regelmatig bezoek is aan te raden.

Veel problemen beginnen met bacteriën (tandplak). Goed tandenpoetsen is daarom belangrijk, begin vanaf 2 jaar hiermee.

Tand eruit of een ander spoedgeval? Neem dan direct met ons contact op.

Wij gebruiken de Gewoon, gaaf methode. Ontwikkeld door het Nederlandse Ivoren Kruis.

De tandartszorg voor kinderen tot 18 jaar is gedekt door de basisverzekering van de ouders, zonder eigen risico.

Amstel Dental is er voor het hele gezin

Uw kinderen bij Amstel Dental

Wie op jonge leeftijd bewust wordt gemaakt van goede mondzorg heeft daar op latere leeftijd profijt van. Daarom is het verstandig om kinderen al voor hun tweede jaar mee te nemen naar de tandarts. Zo leren ze kennismaken met de tandarts en voor het gebit zorgen. Door vroeg te starten worden kunnen veel problemen zoals gaatjes voorkomen worden.