Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Facings

Niet elk gebit blinkt uit in perfectie. Sommige tanden staan scheef, missen een hoekje of zijn verkleurd. Zogeheten facings kunnen zulke tanden fraaier maken. Een facing is een schildje dat op de tand wordt geplakt. De facing krijgt de vorm en kleur van uw gebit, zodat de tand er naturel uitziet, in de gewenste kleur en vorm.

N.B. Bij Amstel Dental maken we alleen facings bij patiënten die langer dan een jaar voor reguliere controles bij ons geweest zijn. Voor een goed resultaat van facings waar u jaren plezier van hebt, is het belangrijk dat deze gezet worden in een gezonde mond. Ook is er inzicht nodig in hoe de tanden en kiezen bij het kauwen met elkaar in contact komen.

Facings, kunstgebitten en de periodieke controle

Facings vormen een van de onderdelen uit het brede spectrum van tandheelkundige behandelingen die Amstel Dental heeft te bieden. Bij ons werken specialisten die elke behandeling aankunnen: van vullingen tot en met kronen en bruggen. Ook de periodieke controle, gebitsreiniging, kunstgebitten en gebitsbeschermers vallen onder hun werkzaamheden.

Het grote voordeel hiervan is dat u niet hoeft uit te wijken naar een andere tandartsenpraktijk en u houdt vast aan uw vertrouwde omgeving.

Onze voordelen:

  • Moderne praktijk met nieuwste technieken
  • Specialisten op elk vakgebied in huis
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.
  • Persoonlijke benadering
  • In termijnen betalen mogelijk

Amstel Dental doet uw gebit stralen

Vragen over facings? Stel ze gerust

Vertrouwen, daar draait het bij ons om. Amstel Dental is er veel aan gelegen om, bijvoorbeeld bij facings, duidelijkheid te scheppen richting de patiënt, zodat die gerust is op een goede afloop. Voor iedere behandeling stelt Amstel Dental samen met de patiënt een plan op. Hierin wordt het volgende besproken: het probleem, de behandeling zelf en de kosten.

Call Now Button+31207235353