HET BEHANDELPLAN VAN DE TANDARTS

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de behandeling? Een periodieke controle kan uitwijzen dat problemen niet direct zijn te verhelpen. Als er meer onderhoud nodig is, komt er een vervolgafspraak. Samen met de patiënt stelt de tandarts een behandelplan op.

Dit is van belang, zodat u niet in een ongewenste situatie belandt. Aan bod komen het probleem aan uw gebit, de behandelprocedure en de kosten van de behandeling. Ook worden de alternatieven besproken. Alles is erop gericht om duidelijkheid te scheppen voor de patiënt, zodat die met een gerust hart de behandeling ingaat.

Uiteindelijk is het aan de patiënt om wel of niet in te stemmen met het behandelplan. De tandarts staat u graag terzijde.

Alle behandelingen in huis

Uw eigen tandarts voert het behandelplan uit

Wij kunnen elk probleem aan. Als is gebleken wat er precies aan uw gebit mankeert en de tandarts het behandelplan heeft opgesteld hoeft u niet over te stappen naar een andere tandarts. Bij Amstel Dental zijn specialisten werkzaam die elk behandelplan kunnen uitvoeren.

Zij weten raad met onder andere implantaten, het verwijderen van verstandskiezen en bruggen en kronen. Na afloop zal de tandarts u adviseren hoe u zelf het beste uw gebit in een goede conditie houdt: door goed te poetsen, te flossen en natuurlijk tijdig de tandarts te bezoeken.

Onze voordelen

  • Zeven dagen per week geopend. Ook `s avonds.
  • Alle specialisten in huis.
  • Van 7:00 tot 23:00 uur specialist bereikbaar.
  • In termijnen betalen mogelijk.
  • Transparantie over de behandelkosten.
Amstel Dental heeft oog voor de patiënt
Maak een afspraak met een van onze tandartsen.

Amstel Dental is er voor iedereen

Iedereen kan bij Amstel Dental terecht. Jong en oud, het hele gezin, de schoonmaker en de advocaat. Inwoners uit Amsterdam-West, uit het centrum van de stad of uit Oost. Waar het omdraait bij Amstel Dental is dat iedereen recht heeft op goede zorg.

Amstel Dental is een gloednieuwe praktijk met moderne behandeltechnieken en behandelkamers. Wij werken met in Nederland gediplomeerde artsen en zijn zeven dagen per week open. Ook `s avonds en in het weekend behandelen onze tandartsen patiënten en zijn wij voor advies telefonisch bereikbaar van 7 uur in de ochtend tot 11 uur `s avonds.