Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Klikgebit

Een klikgebit is niet te onderscheiden van een echt gebit. U stapt met een stralende glimlach en vol van zelfvertrouwen door het leven.

Wat is een klikgebit precies? Een klikgebit zit op twee tot vier implantaten bevestigd aan uw boven- of onderkaak. Door deze constructie zit het stevig vast, maar tegelijkertijd kan de drager het klikgebit uitnemen. Een klikgebit vervangt het kunstgebit als daar tanden of kiezen van los gaan zitten, maar kan ook van pas komen als uw gebit in slechte staat is.

Als patiënt van Amstel Dental hoeft u voor een klikgebit niet over te stappen naar een ander adres. Wij maken voor u alles in orde, doordat we specialisten in onze praktijk hebben die het fijne weten van gebitsprotheses.

Vragen over uw klikgebit? Stel ze gerust

Een klikgebit of het gaan dragen van een gebitsprothese brengt onzekerheden met zich mee. Gaat de buitenwereld er wat van merken? Hoe verzorg je een klikgebit? Hoe lang gaat een klikgebit mee? Amstel Dental is er om deze zorgen weg te nemen. U kunt altijd op de praktijk langskomen voor vragen. Wij zijn elke werkdag, ook `s avonds, en in het weekend open.

Heeft u geen tijd om de praktijk te bezoeken? Dan kunt u gebruik maken van telefonisch advies. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 7 uur `s ochtends tot 11 uur `s avonds.

Wij zijn ook ‘s avonds en in het weekend open

Individueel advies bij een klikgebit

Of het gaat om een klikgebit, een periodieke controle of een wortelkanaalbehandeling, bij Amstel Dental is elke patiënt even belangrijk. Die moet zich prettig voelen, kunnen vertrouwen op goede mondzorg en een gezond gebit hebben. Hier zetten wij ons als gloednieuwe tandartsenpraktijk voor in door middel van hoogstaande behandelingen, een persoonlijke benadering en individueel advies.

Amstel Dental stelt de patiënt centraal door hem te betrekken bij de procedure en te informeren over de behandeling zelf, de kosten en de tijdsduur. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent en worden onzekerheden voorkomen. Bij Amstel Dental kan iedereen terecht: jongeren en ouderen, het hele gezin.