Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Vullingen

Is er een stuk van uw tand af of is uw kies beschadigd? Heeft u een gaatje? Geen nood. Dit probleem kan worden verholpen met een vulling.

Het inbrengen van een vulling is over het algemeen een eenvoudige tandheelkundige behandeling. Met als resultaat dat ergere pijn wordt voorkomen en uw tand zijn functie behoudt. De procedure van vullingen verloopt als volgt. De tandarts verwijdert het beschadigde gedeelte. Wanneer de kies schoon en droog is, wordt die gevuld. De behandeling kan eventueel onder verdoving plaatsvinden.

Voor vullingen zijn er diverse materialen, amalgaan (zilverkleurig) en composiet (tandkleurig, wit). Bij Amstel Dental gebruiken we alleen composiet. Hiermee wordt uw gebit fraaier dan amalgaan, dat tevens schadelijke effecten kent. Composiet kan ook worden toegepast bij tandverkleuring.

Vragen over vullingen of tarieven? Stel ze gerust.

Wij scheppen graag voor u duidelijkheid. Elke patiënt is er bij gebaat te weten wat hem staat te wachten alvorens de tandheelkundige behandeling van start gaat. Daarom bespreekt elke tandarts vooraf met de patiënt een behandelplan. Hier wordt niet alleen de procedure tegen het licht gehouden, maar krijgt u ook de kosten van de vullingen te horen en de dekking door uw verzekeraar.

Heeft u nog vragen over de behandeling zelf of over de tarieven van vullingen, stap gerust op ons af. U kunt ook telefonisch advies inwinnen.

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

U wordt altijd behandeld in een vertrouwde omgeving

Niet alleen voor vullingen kunt u terecht bij Amstel Dental

Amstel Dental is een gloednieuwe tandartsenpraktijk in Amsterdam-Oost die de gezondheid van het gebit van iedere patiënt voorop heeft staan. Daarom concentreren wij ons op kwalitatief hoogstaande mondzorg, goed advies en een individuele aanpak. Jong en oud, het hele gezin, iedereen is bij ons welkom.

Niet alleen vullingen kunt u gerust aan ons overlaten. Andere tandheelkundige behandelingen zijn voor ons geen enkel probleem. Voor elke klacht hebben wij een oplossing, zodat u niet op een andere praktijk bent aangewezen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen en een gebitsbescherming.