Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Periodieke controle

De gezondheid van uw gebit is een belangrijk goed. Door tijdig naar de tandarts te gaan voorkomt u problemen met uw tanden. Een periodieke controle is daarom onontbeerlijk voor het hebben van een mooi gebit, frisse adem en een stralende glimlach.

Bij een periodieke controle kijkt de tandarts uw tandvlees na en controleert hij of er tandsteen of gaatjes zijn ontstaan. We reinigen uw tandvlees en verwijderen tandsteen. Mocht de hoeveelheid tandvlees te groot zijn dan is een vervolgafspraak nodig. Om ook de zwakke plekken te kunnen zien maken wij röntgenfoto’s.

Bij Amstel Dental kunt u met het hele gezin terecht voor een periodieke controle en voor overige behandelingen. Wij hebben alle specialisten onder een dak.

Een periodieke controle, hoeveel kost dat?

Een periodieke controle kost €21,78. Het belang van de patiënt staat bij ons centraal. We realiseren ons dat het tarievensysteem in de tandartssector niet altijd helder is. Voor zaken als een gebitsbeschermer zijn de kosten duidelijk, maar voor vullingen is het lastiger.

We brengen elke patiënt bij iedere behandeling van tevoren op de hoogte over de kosten en controleren hoeveel de verzekering dekt. Zo weet u wat een periodieke controle gaat kosten, maar ook kronen en bruggen. U kunt bij ons gespreid betalen. Zo heeft u weer een zorg minder.

Onze voordelen:

  • Moderne praktijk met nieuwste technieken
  • Specialisten op elk vakgebied in huis
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.
  • Persoonlijke benadering
  • In termijnen betalen mogelijk

Gezond tandvlees doet uw gebit stralen

Bij Amstel Dental houdt het niet op bij een periodieke controle

Amstel Dental is er om u te helpen. Bij ons zijn allerlei specialisten werkzaam, waardoor u bij Amstel Dental terecht kunt voor elke behandeling. Niet alleen voor een periodieke controle, maar tevens voor onder meer een wortelkanaalbehandeling of kronen en bruggen.

Amstel Dental staat altijd klaar voor de patiënt. Als u rondloopt met een pijnlijke verstandskies, wilt u niet weken wachten op een behandeling. Amstel Dental is daarom niet alleen overdag doordeweeks open, maar ook `s avonds en in het weekend.

Stappenplan bij uw periodieke controle

Call Now Button+31207235353