Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Kom ons team versterken!

Amstel Dental is altijd op zoek naar nieuw dentaal talent. We zijn een overzichtelijke, moderne groepspraktijk waar alle facetten van het tandheelkundige vak uitgeoefend worden. Dat doen we goed georganiseerd, met de nieuwste apparatuur en met een gezellige groep. En, niet te vergeten, met goede arbeidsvoorwaarden.

We zijn momenteel op zoek naar(preventie)- assistenten en receptionisten. Open sollicitaties zijn ook welkom.

Wil je ons team komen versterken?

Amstel Dental levert kwaliteit

Amstel Dental staat voor kwaliteit. Om de best mogelijke mondzorg te kunnen waarborgen hanteren wij duidelijke protocollen, heldere richtlijnen, werkinstructies en een praktijkinrichting die voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en infectiepreventie. Bovendien werken bij Amstel Dental uitsluitend in Nederland gediplomeerde tandartsen (BIG-geregistreerd). Tussen hen vindt dagelijks collegiaal overleg plaats. En wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen met cursussen en trainingen.

Ervaring vinden wij belangrijk. Voorts staat er een dynamisch team van tandartsen en specialisten klaar dat werkt met de modernste technieken en apparatuur. Bij Amstel Dental treft u alle specialisaties aan. Wij voeren behandelingen uit als vullingen, kronen en bruggen en wortelkanaalbehandelingen. Amstel Dental handelt conform wetenschappelijke inzichten en gangbare opvattingen binnen de beroepsgroep.