Neem contact op met Amstel Dental

Uw tandarts in Amsterdam & Bussum

Nieuw: voor een eerste bezoek in Bussum kunt u hier online inschrijven en een afspraak plannen!

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag – Vrijdag08:30 – 21:00
Zaterdag:09:00 – 16:00
Zondag:09:00 – 16:00

Wij nemen alle tijd om uw periodieke controle vakkundig uit te voeren

Amsterdam

Wibautstraat 172
1091 GR Amsterdam
wibautstraat@amsteldental.nl

Openbaar vervoer: u kunt ons perfect bereiken met de metro, deze stopt voor de deur. Stap uit bij metrohalte Wibautstraat. Neem de uitgang Graaf Florisstraat. U ziet onze kliniek aan uw rechterhand als u de metro verlaat.
Parkeren: Parkeren op de Wibautsraat is niet mogelijk,  maar er is meestal plek in de omliggende straten: Graaf Floristraat, de Marcusstraat, Gijsbrecht van Aemstelstraat en de Weesperzijde.

Goed om te weten: we beschikken over een invalidenparkeerplaats voor de deur.

Bussum

Bensdorpplein 10
1406 PZ Bussum
bensdorp@amsteldental.nl

Openbaar vervoer: u kunt ons perfect bereiken met het openbaar vervoer.
Parkeren: Parkeren op het Bensdorpplein is mogelijk.

Ontevreden?

Het oplossen van gebitsproblemen is de basis van onze kliniek. Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over uw behandeling, of heeft u andere suggesties die onze service kunnen verbeteren? Neem dan alstublieft contact op, bijvoorbeeld door een mail te sturen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk met u contact opgenomen om te bespreken hoe we u (alsnog) tevreden kunnen stellen!

Mocht er overigens behoefte bestaan aan onafhankelijk advies kunt u daarvoor contact kunt opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP)

Mocht u er desondanks niet uitkomen, dan kunt u bij de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) terecht. Amstel Dental is aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT. De KNMT legt u graag uit wat ze voor u kunnen betekenen Klachtenregeling KNMT

Call Now Button