Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Kronen & bruggen

Het kan voorkomen dat uw tand of kies beschadigd raakt of zelfs verloren gaat. Het wordt dan lastiger om uw tanden gezond te houden. Kronen en bruggen brengen uw gebit terug in goede staat.

Een kroon is een kapje van metaal of porselein dat wordt geplaatst over een beschadigde of gevulde kies of tand. Een kroon beschermt de tand en biedt stevigheid. De tandarts slijpt de tand of kies eerst bij, zodat de kroon erover heen past en zorgt ervoor dat de kroon wat betreft kleur en vorm past bij uw gebit.

Als een tand of meerdere tanden verloren zijn gegaan, vullen we het gat op met een brug. Aan beide zijden van de ontbrekende tand(en) wordt een kroon aangemaakt. In het gat komt een zwevend deel, de brug. Deze oplossing sluit qua kleur en vorm aan bij uw tanden. Uw gebit gaat weer stralen.

Kronen en bruggen, Amstel Dental doet alles voor een gaaf gebit

Wij helpen u aan de zorg die u nodig heeft. Kronen en bruggen zijn niet de enige behandelingen die de tandartsen van Amstel Dental verrichten. Wij zijn een veelzijdige en moderne tandartsenpraktijk en hebben alle tandheelkundige specialisaties en differentiaties in huis. Bij Amstel Dental heeft iedereen recht op goede mondzorg en een persoonlijke benadering.

Naast kronen en bruggen doen we onder meer facings, implantaten en periodieke controles. We maken kunstgebitten en verwijderen verstandskiezen. Alles voor een perfect gebit.

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

Amstel Dental is er voor jong en oud

Meer weten over kronen en bruggen?

Heeft u vragen of is er iets niet duidelijk rond de procedure en behandeling van kronen en bruggen of andere tandheelkundige behandelingen, wij helpen u graag. Wij begrijpen dat er onduidelijkheid bestaat over de tandartstarieven. Daarom staan wij u graag te woord als u meer wilt weten over de kosten en de dekking door uw verzekeraar. Bij Amstel Dental kunt u in termijnen betalen.

U hoeft bij Amstel Dental niet lang te wachten op hulp. Wij kennen geen wachtlijsten en zijn op werkdagen overdag en `s avonds open. Ook in het weekend staan wij voor u klaar. Wilt u telefonisch advies? Dat kan. Een specialist van Amstel Dental is van 7 uur `s morgens tot 11 uur in de avond bereikbaar. Ook op zondag.