Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Tandarts Amsterdam

Tandheelkundig centrum

Amstel Dental heeft in Amsterdam en Bussum alles in huis. U kunt dus terecht voor algemene tandheelkunde en alle specialismen. Maar ook bij de mondhygienist of met uw gezin. Voor bijvoorbeeld het trekken van een verstandskies hoeft u dus niet naar een ziekenhuis. Bij onze praktijken in Amsterdam en als Tandarts Bussum hebben we alle kennis in huis. We zijn ‘s avonds en in het weekend geopend.

Persoonlijke benadering

Ondanks het feit dat we alles in huis hebben staan we ook voor een menselijke maat en een persoonlijke benadering. Wij vinden het dan ook prettig als u bij elk bezoek dezelfde tandarts krijgt. Zie meer over ons team en tandartsen in Amsterdam hier. We vinden het belangrijk dat u begrijp wat er gebeurt en waarom. Daarom leggen we uit wat er aan de hand is, hoe het zo goed mogelijk opgelost wordt en hoe het in de toekomst voorkomen kan worden.

Preventie

Ook in de tandheelkunde geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Goed onderhoud en advies kunnen de meeste problemen voorkomen. Het lukt technisch altijd om welke mond dan ook mooi, pijnvrij en functioneel te maken. We streven daarbij naar de technisch beste behandeling. Maar hoe minder behandeling er nodig is, hoe beter! Daarom gaan veel mensen regelmatig naar de mondhygiënist.

Angst voor de tandarts

Ook als u angst heeft voor de tandarts of al heel lang niet bent geweest begeleiden onze tandartsen u rustig op weg. We verwachten niet van iedereen dat hij of zij met plezier naar de tandarts zal gaan, maar het kan altijd op een draaglijke manier. De tandartsen in Amsterdam van Amstel Dental vertellen tijdens de behandeling geduldig wat ze doen en waarom. Zo kunnen we samen een tempo bepalen dat bij u past.

Heldere kosten

De tarieven voor tandheelkunde worden in Nederland door de overheid bepaald. Bij behandelingen boven de 250 euro krijgt u altijd een schriftelijke begroting. Maar u mag natuurlijk altijd vragen wat uw behandeling kost. De lijst met codes en tarieven die de overheid opgesteld heeft is voor niet-tandartsen nauwelijks te doorgronden. Lees daarom hier meer over de tarieven en uitleg over die codes en hoe het werkt met de facturen.

Moderne technieken en apparatuur

We maken gebruiken van de beste en nieuwste behandelmethodes. Denk bijvoorbeeld aan de mooiste witte CEREC kronen (in 1 dag!), keramische (metaalvrije) implantaten en alle soorten röntgenfoto’s met een zo laag mogelijke straling. Daarmee levert Amstel Dental kwaliteit en duurzaamheid en zorgen we voor betaalbare zorg.

Tandarts Amsterdam open ‘s avonds en in het weekend

Tandarts Amsterdam heeft zeer ruime openingstijden. We zijn dagelijks ‘s avonds geopend en ook in het weekend. Zo hoeft u dus geen vrij te nemen voor de tandarts of mondhygiënist.

Cosmetische tandheelkunde

Niet iedereen is tevreden over hoe zijn of haar tanden eruit zien. Bijvoorbeeld door een natuurlijke afwijking, kleur of ongeluk. Bij Amstel Dental bent u hiervoor aan het goede adres. We hebben alles in huis om tanden mooier te maken. Op een verantwoorde en doeltreffende manier. Bijvoorbeeld door bleken of facings. Uw tandarts bespreekt graag uw wensen en mogelijkheden.

Invisalign

Invisalign is een vorm van orthodontie met onzichtbare beugels, dus zonder slotjes of draad. Met orthodontie bedoelen we het recht zetten van tanden. Denk bijvoorbeeld aan overbeet, spleetjes tussen tanden of scheve tanden. In onze praktijk zijn tandartsen die zich gespecialiseerd hebben in deze behandeling. Vrijwel alles is tegenwoordig mogelijk met Invisalign.

Spoed

Bij klachten is het goed om te weten dat u snel terecht kunt. In onze praktijk houden we altijd ruimte voor spoedeisende klachten. Het lukt vrijwel altijd om u, met welke klacht dan ook nog dezelfde dag te zien. Spoed bij de tandarts is bijvoorbeeld hevige kiespijn, een afgebroken vulling of kroon, bloedend tandvlees of een gezwollen wang. Voor ernstige problemen zoals een ongeluk maken we altijd direct plaats. Ook als u geen eigen tandarts heeft proberen we zo snel mogelijk te helpen. Dat kan soms ook bij Mondzorg poli.

Tandarts en Corona

Nog steeds ondervindt de wereld hinder van Covid-19. Het is goed om te weten dat u in onze praktijk veilig naar de tandarts kunt. Daarvoor hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen. Daarvoor hebben we ook uw hulp nodig, bijvoorbeeld door een mondkapje te dragen. Mocht u vragen hebben over de maatregelen of bijvoorbeeld een uitzondering hebben, neem gerust contact op. We zorgen voor dat u gewoon naar de tandarts kunt op een veilige manier. Uiteraard werken we volgens de strengste protocollen van hygiëne en infectiepreventie.

Amsterdam

Wibautstraat 172
1091 GR Amsterdam

wibautstraat@amsteldental.nl

Openingstijden

Maandag:08:30 – 21:00
Dinsdag:08:30 – 21:00
Woensdag:08:30 – 21:00
Donderdag:08:30 – 21:00
Vrijdag:08:30 – 21:00
Zaterdag:09:00 – 16:00
Zondag:09:00 – 16:00

Amsterdam

Wij nemen alle tijd om uw periodieke controle vakkundig uit te voeren

Oorsprong Amstel Dental Amsterdam

Zes jaar geleden is Amstel Dental gevestigd op de Wibautstraat in Amsterdam. Daar hebben we op koningsdag 2015 de eerste patiënt ontvangen. Inmiddels zijn meer dan 17.500 mensen bij ons geweest voor een specialistische behandeling en zijn we voor meer dan 7000 mensen de vertrouwde tandartspraktijk. Ook is in Amsterdam kaakchirurgie geopend. In april 2022 opent Amstel Dental de tweede vestiging in Bussum op het vernieuwde Bensdorp terrein. Er is ruimte voor nieuwe patiënten en ook met uw gehele gezin kunt u bij ons terecht. Net als in Amsterdam is de tandarts Bussum ook ‘s avonds en in het weekend open!