Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Tanden bleken

Met mooie witte tanden kunt u de hele wereld aan. Het bleken van tanden is een uitstekend middel om verkleuring van uw gebit tegen te gaan. U krijgt er een stralende glimlach voor terug.

Door de jaren heen kunnen tanden verkleuren door roken en eten en drinken. Of door natuurlijke processen of slechte verzorging van uw gebit. Uw tanden worden geler of bruiner. Dat is zonde van het gebit dat mede bepalend is voor het uiterlijk. Bij tandartsenpraktijk Amstel Dental kunt u uw tanden laten bleken, uitgevoerd door een van onze specialisten.

De duur van de behandeling voor het bleken van tanden hangt af van hoe erg uw gebit is verkleurd en de behandelmethode. Uw tandarts neemt dit graag met u door.

Hoe werkt het bleken?

Wij gebruiken hiervoor de meest onderzochte, veilige en minst gevoelige methode. De meeste gebitten zijn geschikt om te bleken, maar de tandarts controleert dit altijd. Er worden bitjes gemaakt die precies om uw tanden passen met ruimte voor de bleekgel. Zodra deze klaar zijn zal de tandarts deze passen en u het gebruik uitleggen. Ook worden de tanden nog gepolijst. U draagt hierna de bitjes met de gel een aantal dagen of nachten.

Dit kunt u 14 dagen achter elkaar doen. Onze ervaring is dat meestal na 3 tot 7 dagen het gewenste resultaat is bereikt. Het voordeel van deze methode is dat u de op maat gemaakte bitjes houdt. Afhankelijk van onder andere hoeveel kleurende middelen zoals koffie, thee, wijn, kruiden, roken e.d. over de tanden komen loopt de kleur soms na een jaar wat terug. U kunt het bleken dan eenvoudig herhalen. De totale kosten bedragen zo’n €340.

Maak een afspraak voor het bleken van tanden

Het bleken van tanden is slechts een van onze taken

Amstel Dental gaat verder dan het bleken van tanden. Wij zijn een veelzijdige tandartsenpraktijk   die geen behandeling uit de weg gaat. Een van de grote voordelen hiervan is dat u niet hoeft te verhuizen naar een andere praktijk, maar te maken krijgt met vertrouwde gezichten en de behandeling die u van ons gewend bent.

Zodoende kunt u een beroep op ons doen voor een periodieke controle of een gebitsreiniging. Tandheelkundige behandelingen behoren ook tot ons takenpakket, zoals wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen en verdovingen. We hebben ook specialisten die capabel zijn in bijzondere tandheelkunde als verstandskiezen verwijderen en het maken van een anti-snurkbeugel.