Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Tanden bleken

Met mooie witte tanden kunt u de hele wereld aan. Het bleken van tanden is een uitstekend middel om verkleuring van uw gebit tegen te gaan. U krijgt er een stralende glimlach voor terug.

Door de jaren heen kunnen tanden verkleuren door roken en eten en drinken. Of door natuurlijke processen of slechte verzorging van uw gebit. Uw tanden worden geler of bruiner. Dat is zonde van het gebit dat mede bepalend is voor het uiterlijk. Bij tandartsenpraktijk Amstel Dental kunt u uw tanden laten bleken, uitgevoerd door een van onze specialisten.

De duur van de behandeling voor het bleken van tanden hangt af van hoe erg uw gebit is verkleurd en de behandelmethode. Dit is ook bepalend voor het prijskaartje. We nemen deze punten vooraf mee tijdens het opstellen van het behandelplan, zodat u niet voor onduidelijkheden komt te staan.

Wilt u meer dan alleen het bleken van uw tanden?

Heeft u meer wensen dan alleen het bleken van uw tanden? Amstel Dental staat u terzijde voor het krijgen van een mooi gebit. Wilt u dat ontbrekende stukje wegwerken of staat een tand scheef? Facings lossen deze problemen op. Heeft u andere behoeftes dan helpen wij ook u graag. Onze tandartsen, preventie-assistenten en mondhygiënisten hebben voor alles een passende oplossing.

Heeft u vragen over hoe u zelf uw tanden en kiezen in goede staat kan houden? Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze voordelen:

  • Moderne praktijk met nieuwste technieken
  • Specialisten op elk vakgebied in huis
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.
  • Persoonlijke benadering
  • In termijnen betalen mogelijk

Bij Amstel Dental kunt u altijd snel terecht

Het bleken van tanden is slechts een van onze taken

Amstel Dental gaat verder dan het bleken van tanden. Wij zijn een veelzijdige tandartsenpraktijk   die geen behandeling uit de weg gaat. Een van de grote voordelen hiervan is dat u niet hoeft te verhuizen naar een andere praktijk, maar te maken krijgt met vertrouwde gezichten en de behandeling die u van ons gewend bent.

Zodoende kunt u een beroep op ons doen voor een periodieke controle of een gebitsreiniging. Tandheelkundige behandelingen behoren ook tot ons takenpakket, zoals wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen en verdovingen. We hebben ook specialisten die capabel zijn in bijzondere tandheelkunde als verstandskiezen verwijderen en het maken van een anti-snurkbeugel.

Call Now Button+31207235353