Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Kaakchirurgie

De kaakchirurg, ook wel MKA-chirurg (mondziekten, kaak, en aangezicht) genoemd is een specialist voor de chirurgische behandelingen in de mond. Amstel Dental heeft MKA-chirurgen in de praktijk. U hoeft dus niet naar een ziekenhuis!

De meeste mensen kennen de kaakchirurg van de verstandskiezen. Het verwijderen van tanden of kiezen is de meest voorkomende behandeling van de kaakchirurg. Daarnaast plaatst de kaakchirurg implantaten. Ook afwijken aan de wang of de tong worden door de kaakchirurg behandeld.

Onze kaakchirurg is de heer W.M. Muijen. Hij heeft sinds de jaren tachtig honderden implantaten per jaar geplaatst en was eerder verbonden aan het Slotervaart- en Bovenijziekenhuis.

Samenwerken

Amstel Dental heeft alle mogelijke zorg in de mond in huis. De kaakchirurg werkt nauw samen met uw tandarts bij sommige behandelingen. Dat gaat een stuk makkelijker als alles onder hetzelfde dak zit!

Amstel Dental werkt volgens de laatste technieken

Geen wachtlijsten bij het trekken van verstandskiezen

Met verstandskiezen wilt u niet het risico lopen dat ze pijn en koorts veroorzaken. Amstel Dental werkt niet met wachtlijsten, zodat het trekken van uw verstandskiezen tijdig gebeurt. Daarom zijn we niet alleen doordeweeks overdag open, maar tevens `s avonds en in het weekend. Mocht u direct advies willen dan kunt u ons dagelijks bellen tussen 7 uur in de ochtend en 11 uur `s avonds.

U kunt elke vraag stellen die u wenst: over de behandelprocedure, over de kosten en over de dekking door uw verzekeraar. Wij hechten vooral veel waarde aan duidelijkheid over de tarieven, omdat we beseffen dat die vaak niet helder zijn. Dat geldt niet zozeer voor gebitsbeschermers, maar wel voor andere behandelingen.