Kies  voor mooie tanden

Het is voor velen een bron van ergernis: het hebben van een slecht gebit. Dat heeft invloed op het zelfvertrouwen en hoe we ons gedragen in het bijzijn van anderen. We durven bijvoorbeeld minder te lachen.

Maar daar valt wat aan te doen. Amstel Dental kan uw slechte gebit veranderen in mooie tanden en kiezen. Door middel van facings kunnen we tanden die niet recht staan, waar een stukje aan ontbreekt of die een andere kleur hebben gekregen verfraaien. Met het bleken van tanden kunnen we tanden die geler of bruiner zijn geworden wit maken. Zo krijgt u weer een stralend gebit. Wie wil dat niet?

Alle behandelingen in huis

Onze cosmetische behandelingen

Tanden bleken

Wilt u graag een mooi wit gebit? Tandartsenpraktijk Amstel Dental is specialist in het bleken van tanden.

Een stralend gebit geeft u zelfvertrouwen
Maak een afspraak met Amstel Dental

Mooie tanden bij Amstel Dental

Amstel Dental is een moderne tandartsenpraktijk in Amsterdam-Oost waar naast mooie tanden goede mondzorg en de patiënt centraal staan. Onze tandartsen doen kleinere en grotere behandelingen, zoals periodieke controles, vullingen en verstandskiezen verwijderen. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een gebitsbeschermer, gebitsprothese en een anti-snurkbeugel.

We hechten veel waarde aan het belang van de patiënt. Daarom kunt u zeven dagen per week bij ons terecht en op werkdagen ook `s avonds. We adviseren u graag over het gezond houden van uw gebit en stellen u vooraf op de hoogte van de behandelkosten. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Dat kan ook elke dag per telefoon.