Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Kies voor mooie tanden

Veel mensen vragen ons hoe we hun tanden mooier kunnen maken. Het gebit heeft invloed op het zelfvertrouwen en hoe we ons gedragen in het bijzijn van anderen. Bijvoorbeeld bij breeduit lachen.

Helaas hebben niet alle tanden schoonheid van nature. Maar daar valt wat aan te doen. Amstel Dental kan uw gebit veranderen in mooie tanden en kiezen. Dit doen we op een duurzame, verantwoorde manier en met de hoogste kwaliteit. Er zijn diverse mogelijkheden om een gebit mooier te maken. Bijvoorbeeld door middel van facings kunnen we tanden die niet recht staan, waar een stukje aan ontbreekt of die een andere kleur hebben gekregen verfraaien. Met het bleken van tanden kunnen we tanden die geler of bruiner zijn geworden witter maken. Met invisalign kunnen bijvoorbeeld scheve tanden recht gezet worden. En soms is gewoon een goede reiniging al genoeg om aanslag van koffie of roken weg te krijgen!

Onze cosmetische behandelingen

Wilt u graag een mooi wit gebit? Tandartsenpraktijk Amstel Dental is specialist in het bleken van tanden.

Schildjes van keramiek of composiet zijn de manier om beschadigde tanden weer te herstellen.

De onzichtbare beugel waarmee alle tanden en kiezen weer mooi opgelijnd kunnen worden.

Een stralend gebit geeft u zelfvertrouwen

Mooie tanden bij Amstel Dental

Amstel Dental is een moderne tandartsenpraktijk in Amsterdam-Oost waar naast mooie tanden goede mondzorg en de patiënt centraal staan. Onze tandartsen doen kleinere en grotere behandelingen, zoals periodieke controles, vullingen en verstandskiezen verwijderen. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een gebitsbeschermer, gebitsprothese en een anti-snurkbeugel.

We hechten veel waarde aan het belang van de patiënt. Daarom kunt u zeven dagen per week bij ons terecht en op werkdagen ook `s avonds. We adviseren u graag over het gezond houden van uw gebit en stellen u vooraf op de hoogte van de behandelkosten. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Dat kan ook elke dag per telefoon.