Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Uw controle bij de tandarts

Voorkomen is beter dan genezen. Bij een periodieke controle kijkt de tandarts uw gebit na op mogelijke problemen. Zo’n controle is van belang, zodat problemen niet verergeren en uw gebit niet achteruit gaat. Daarom is het goed als u regelmatig de tandarts bezoekt.

Tijdens een reguliere controle reinigt de tandarts uw gebit. We verwijderen tandsteen als die niet te groot blijkt te zijn. Mochten problemen tijdens de controle niet op te lossen zijn dan is een vervolgafspraak nodig. In zo’n geval stelt Amstel Dental samen met de patiënt een behandelplan op. De tandarts legt uit wat de bedoeling is en adviseert u over gebitsverzorging. Ook krijgt u vooraf te horen wat de kosten zijn, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Alle behandelingen in huis

Controle door de tandarts, een goede gewoonte

Amstel Dental is er om u te helpen. Heeft u vragen, stel ze gerust. Van de tandarts kunt u advies en uitleg krijgen over de verzorging van uw tanden.

Voor problemen die een tandarts tijdens een reguliere controle niet kan verhelpen, wordt een behandelplan opgesteld.

Met de gebitsreiniging verwijdert de tandarts tandsteen, tandplaque en aanslag. Na afloop zien uw tanden er schoon en fris uit.

Tijdens een periodieke controle inspecteert en reinigt de tandarts uw gebit. Zo’n controle werkt preventief om problemen te voorkomen.

Krijg een schoon en stralend gebit door onze controle

De tandarts die meer doet dan alleen controle

U kunt altijd vertrouwen op Amstel Dental. Als u voor een reguliere controle bij de tandarts bent geweest, kan het gebeuren dat er specialistische ingrepen nodig zijn. Dan is het een fijne gedachte dat u daarvoor terecht kunt bij Amstel Dental, u kunt vertrouwen op onze zorg en u niet te maken heeft met wachttijden. Amstel Dental heeft namelijk alle specialisten die u verder kunnen helpen.

Uw mond is onze zorg. Naast de reguliere controle bij de tandarts kunt u bij Amstel Dental langs voor specialisaties als vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen, bruggen en implantaten. U hoeft dus niet naar het ziekenhuis, maar blijft in een vertrouwde omgeving, waar gebruik wordt gemaakt van geavanceerde apparatuur, moderne behandeltechnieken en actuele wetenschappelijke inzichten.