Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Advies & uitleg

Als patiënt is het belangrijk om te weten waar u aan toe bent. Amstel Dental hecht veel waarde aan duidelijkheid over de behandelingen. We leggen graag uit waarom een probleem ontstaat, wat er aan gedaan kan worden en hoe het in de toekomst voorkomen wordt. En uiteraard wat de kosten zijn.

Voor een probleem in de mond bestaan soms meerdere oplossingen, elk met bepaalde voordelen en kosten. Uw tandarts bij Amstel Dental legt u graag alle mogelijkheden voor zodat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Bij Amstel Dental zijn naast tandartsen specialisten in huis op elk vakgebied. Behandelaars hebben bij ons dagelijks overleg en zo kan u snel de beste oplossing aangeboden worden.

Advies over de kosten

We realiseren ons dat de tandartstarieven moeilijk zijn te doorgronden. Wij scheppen daarover graag duidelijkheid. Kijk hier voor meer informatie en voorbeelden van veel voorkomende behandelingen. Bij behandelingen boven de 250 euro krijgt u altijd een schriftelijke begroting voor de behandeling. Maar ook daaronder kunt u dat altijd vragen.

Onze tandarts geeft u advies over goede mondzorg