ADVIES & UITLEG

Als patiënt is het belangrijk om te weten waar u aan toe bent. Amstel Dental hecht veel waarde aan duidelijkheid over de behandelingen en kosten, ook geeft de tandarts advies over hoe u uw tanden kan verzorgen om problemen te vermijden.

Voor een probleem in de mond bestaan soms meerdere oplossingen, elk met bepaalde voordelen en kosten. Uw tandarts bij Amstel Dental legt u graag alle mogelijkheden voor zodat u een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Bij Amstel Dental zijn naast tandartsen specialisten in huis op elk vakgebied. Behandelaars hebben bij ons dagelijks overleg en zo kan u snel de beste oplossing aangeboden worden.

Alle behandelingen in huis

Advies over de kosten

We realiseren ons dat de tandartstarieven moeilijk zijn te doorgronden. Wij scheppen daarover graag duidelijkheid. Bij behandelingen boven de 250 euro krijgt u altijd een schriftelijke begroting voor de behandeling. Maar ook daaronder kunt u dat altijd vragen. Bent u na afloop niet gelukkig over de gemaakte kosten van een behandeling dan kunt u zich gerust tot ons wenden. Samen vinden we een oplossing.

Onze voordelen

  • Moderne praktijk met nieuwste technieken.
  • Specialisten op elk vakgebied in huis.
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.
  • Persoonlijke benadering.
  • In termijnen betalen mogelijk.
Onze tandarts geeft u advies over goede mondzorg
Maak een afspraak met Amstel Dental.