Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Verdoving

Veel mensen zien op tegen een bezoek aan de tandarts. De angst voor pijn schrikt patiënten af. Amstel Dental doet er alles aan om hen op hun gemak te stellen.

Bij een behandeling die pijn kan veroorzaken, stelt de tandarts een verdoving voor. Het is aan u om te bepalen of u die wilt. Zo’n verdoving is een kleine prik die u niet voelt en de pijn wegneemt. Voelt u alsnog pijn dan kunt u een extra verdoving aanvragen. Er zal een vreemd tintelend gevoel ontstaan aan uw tong en lippen. Dit verdwijnt na enkele uren als de verdoving is uitgewerkt.

Mocht u een verdoving van de tandarts willen dan is het verstandig om vooraf aan te geven of u zwanger bent, medicijnen gebruikt, hart- of vaatziekten heeft of onder behandeling bent van een arts. De tandarts past de verdoving hierop aan.

Verdoving door de tandarts. Wanneer?

We begrijpen dat een verdoving veel angst wegneemt. Daarom is een verdoving door de tandarts van toepassing op verschillende tandheelkundige behandelingen. Zoals kronen en bruggen, implantaten, wortelkanaalbehandelingen en vullingen. Maar ook voor andere behandelingen kunt u kiezen voor een verdoving, zoals bij het verwijderen van verstandskiezen.

Amstel Dental is er voor het hele gezin. Moet uw kind worden verdoofd dan gebeurt dat alleen na goedkeuring van een ouder.

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

Bang voor de tandarts? Wij nemen uw zorgen weg

Vragen over verdoving bij de tandarts?

Amstel Dental heeft duidelijkheid hoog in het vaandel staan. Niets frustrerender voor een patiënt als die niet weet waar hij aan toe is. Heeft u vragen over de verdoving? De tandarts staat klaar voor advies. Ook telefonisch en in het weekend. Wij zijn dagelijks te bereiken van 7 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. Ook over de behandelingen zelf staan wij u graag te woord.

Wilt u meer weten over de kosten, zoals een verdoving? Vooraf stellen wij u hiervan op de hoogte. Dit geldt tevens voor de tandheelkundige behandelingen en de periodieke controle. Daarnaast kijken we na of uw zorgverzekeraar de behandeling dekt. Bent u niet tevreden over een behandeling of een factuur? Amstel Dental staat open voor elke vraag.