Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Tandheelkundige behandelingen

Welke klacht u ook heeft, Amstel Dental lost het op. In onze moderne tandartsenpraktijk hebben wij voor alle tandheelkundige behandelingen specialisten. U wordt niet doorverwezen naar een andere praktijk of het ziekenhuis, maar blijft in de vertrouwde omgeving.

Wij behandelen het hele spectrum van tandheelkundige behandelingen en differentiaties: vullingen, kronen en bruggen, facings en een wortelkanaalbehandeling. Ook maken wij gebitsbeschermers. Wij werken volgens de Cerec-restauratiemethode. Hierdoor geen nare afdrukken meer, de patiënt krijgt de perfecte pasvorm, er is geen noodkroon of tijdelijke brug nodig en er zijn minder kosten.

Onze behandelingen

Tanden kunnen scheef staan, verkleurd zijn of er ontbreekt een hoekje. Met een facing, een porseleinen schildje tegen de tand, wordt dit opgelost.

Bij sporten als hockey zit een ongeluk in een klein hoekje. Een goed zittende gebitsbeschermer voorkomt erger.

Mochten er tanden of kiezen beschadigd zijn of te grote vullingen hebben, dan zijn kronen en bruggen een uitstekend middel om uw gebit te verstevigen en te verfraaien.

Amstel Dental doet er alles aan om tandheelkundige behandelingen zonder problemen te laten verlopen. Een verdoving helpt daarbij.

Als er een stuk van uw kies is afgebroken of is beschadigd, restaureert de tandarts dit met een vulling, een relatief eenvoudige behandeling.

Is de zenuw van uw tand ontstoken of dood, waardoor u pijn heeft? Een wortelkanaalbehandeling verlost u hiervan.

Implantaten (kunstwortels) zijn de manier om verloren tanden te vervangen. Vast in de mond en niet van echt te onderscheiden.

Invisalign (onzichtbare beugels) is de manier om tanden mooi recht te zetten.

Amstel Dental heeft voor elke vraag een eigen specialist

Wat bieden wij naast tandheelkundige behandelingen nog meer?

Bij Amstel Dental kan jong en oud voor elke complicatie terecht. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in tandheelkundige behandelingen, maar doen ook periodieke controles, gebitsreinigingen, verwijderen verstandskiezen, bleken tanden en maken kunstgebitten en anti-snurkbeugels (MRA).

Amstel Dental is dagelijks geopend: overdag, `s avonds en in het weekend. Heeft u behoefte aan telefonisch advies? Een specialist staat op werkdagen en in het weekend voor u klaar van `s ochtends 7 uur tot 11 uur `s avonds. Heeft u vragen over de kosten van tandheelkundige behandelingen en differentiaties? Neem gerust contact met ons op.

Call Now Button+31207235353