Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling klinkt onheilspellend. Om alle zorgen weg te nemen begeleidt Amstel Dental u stap voor stap en voeren we de behandeling pijnloos uit.

Een ontstoken of dode zenuw van de tand veroorzaakt pijn. Om deze pijn weg te nemen is een wortelkanaalbehandeling nodig. Bij zo’n behandeling halen we de zenuw uit de tand en verwijderen we de bacteriën. Om de tand te beschermen tegen breken plaatsen we een kroon. Met foto’s controleren we of de behandeling is geslaagd. Uiteraard vindt de behandeling plaats onder verdoving.

Vooraf informeren we u over het behandelproces. We nemen door wat er gaat gebeuren en hoeveel de wortelkanaalbehandeling gaat kosten. Daarbij checken we of uw verzekeraar de kosten dekt. Heeft u vragen dan kunt u ze altijd stellen. Ook per telefoon.

Een wortelkanaalbehandeling, kundig en snel

Een wortelkanaalbehandeling bij Amstel Dental geschiedt onder de kundigheid van ervaren tandartsen. Het draait in onze praktijk om de patiënt die recht heeft op goede mondzorg en kan rekenen op een persoonlijke behandeling. Zodat u met een stralend, fris en gezond gebit rondloopt.

Amstel Dental beschikt over een specialist in wortelkanaalbehandelingen, een zogeheten endodontoloog. Voor de complexe gevallen of aanhoudende problemen kan uw tandarts naar haar verwijzen.

Wij begrijpen dat u niet al te lang wil rondlopen met een pijnlijk gebit. Daarom is Amstel Dental zeven dagen per week overdag en `s avonds open.

Onze voordelen:

  • Moderne praktijk met nieuwste technieken
  • Specialisten op elk vakgebied in huis
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.
  • Persoonlijke benadering
  • In termijnen betalen mogelijk

Amstel Dental werkt transparant en helder

Wortelkanaalbehandeling? Vullingen? Wij behandelen elke klacht

Amstel Dental heeft het beste voor met iedere patiënt. In ons team zitten tandartsen die elke klacht kunnen behandelen. Van een wortelkanaalbehandeling tot kronen en bruggen. Alles geschiedt bij Amstel Dental onder een dak. U hoeft dus niet bij een complicatie te verhuizen naar een andere tandartsenpraktijk.

Dus kunt u ook bij ons terecht voor een periodieke controle. Waarbij we uw gebit controleren op tandsteen, tandplaque en gaatjes. Wij maken uw gebit helemaal schoon door middel van een gebitsreiniging door een preventie-assistent of mondhygiënist. U krijgt van ons tips over hoe u het het beste zelf uw gebit gezond kunt houden. Want dat voorkomt een hoop problemen.

Call Now Button+31207235353