Uw tandarts
in Amsterdam

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

Elke type mond is welkom. We helpen iedereen

Onze tandartsen staan klaar voor elke patiënt. Voor gewone tandartscontrole, kinderen of esthetische vragen. Maar ook voor angstige patiënten of als u al jaren niet geweest bent.

Al onze medewerkers zijn opgeleid aan een Nederlandse universiteit of hogeschool en spreken Nederlands en Engels. Wij vinden het prettig als u zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar komt. Iedere behandelaar heeft zijn specialisme, soms wordt daarom een bepaalde (deel)behandeling door een collega van uw vaste tandarts uitgevoerd. Uw tandarts zal dat altijd met u bespreken.

Alle behandelingen in huis

Onze tandartsen

T.Y. Tjiook

Tandarts

M. Parunovac

Tandarts

R. Sens

Tandarts

Mw. T.H.P. van den Munckhof

Tandarts

Mw. S. Koolhof 

Tandarts

Mw. C.D. Groenheijde

Tandarts

M. Overgaauw

Tandarts

Onze specialisten

W.M. Muijen

W.M. Muijen

Kaakchirurg

M.M. Muijen

M.M. Muijen

Tandarts voor chirurgie

R. Benner

Tandarts voor chirurgie

D. Sokos

Tandarts-parodontoloog

L. Jiang

Tandarts-endodontoloog

P.R. Hernandez Corzo

Tandprotheticus

Ruime openingstijden en geen wachtlijst

Amstel Dental levert kwaliteit

Amstel Dental staat voor kwaliteit. Om de best mogelijke mondzorg te kunnen waarborgen hanteren wij duidelijke protocollen, heldere richtlijnen, werkinstructies en een praktijkinrichting die voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en infectiepreventie. Bovendien werken bij Amstel Dental uitsluitend in Nederland gediplomeerde tandartsen (BIG-geregistreerd). Tussen hen vindt dagelijks collegiaal overleg plaats. En wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen met cursussen en trainingen.

Ervaring vinden wij belangrijk. Voorts staat er een dynamisch team van tandartsen en specialisten klaar dat werkt met de modernste technieken en apparatuur. Bij Amstel Dental treft u alle specialisaties aan. Wij voeren behandelingen uit als vullingen, kronen en bruggen en wortelkanaalbehandelingen. Amstel Dental handelt conform wetenschappelijke inzichten en gangbare opvattingen binnen de beroepsgroep.

Call Now Button+31207235353