Amstel Dental bezorgt u een stralend gebit

Amstel Dental beseft hoe belangrijk het is om gezonde tanden te hebben. Daarom wijden wij ons volledig toe aan goede mondzorg en houden wij rekening met de korte en lange termijnbehoeften van elke patiënt. Wij geloven in hoogstaande mondzorg, individueel advies en een persoonlijke benadering. Daar blijft het niet bij. Amstel Dental heeft specialisten op elk gebied: van mondhygiëne tot aan wortelkanaalbehandelingen. We hebben oog voor de patiënt, ook voor de drempels voor het bezoek aan de tandarts. We bespreken de behandeling en informeren over de kosten. Er staat altijd een medewerker voor de patiënten klaar: overdag, `s avonds en in het weekend. Met onze aanpak behoudt u een stralend gebit en stapt u lachend door het leven.
In 2015 openden wij onze deuren aan de Wibautstraat in Amsterdam. Onze moderne praktijk biedt alle specialisaties en differentiaties uit de tandheelkunde aan en patiënten kunnen zeven dagen per week, wanneer het hun uitkomt, bij ons terecht voor de beste mondzorg.

Amstel Dental staat altijd voor iedereen klaar

Amstel Dental gaat door waar anderen stoppen. Wij zijn altijd tot laat open en gaan niet dicht in het weekend. Iedereen is bij ons welkom. We behandelen ook patiënten zonder aanvullende verzekering. Ook monden die al jaren niet bij de tandarts zijn geweest. We verwelkomen de verwaarloosde gebitten, de onvolledige gebitten, de scheve tanden, de rokersgebitten en de pijnlijke gebitten. Elke type mond is welkom. We willen ze allemaal helpen. We stoppen pas als u weer een stralende lach heeft, dat is onze voornaamste zorg.
Onze behandelingen vinden plaats tijdens de ruime openingstijden. Amstel Dental is zeven dagen per week open van 08.00 tot 22.00 uur. Mocht u onverhoopt acute hulp nodig hebben dan kunt u meestal dezelfde dag bij ons terecht. Bovendien hebben we geen wachtlijst voor inschrijvingen.

Onze specialisten

Tandartsen
Yang Tjiook
Koen Verweij
Ellis Scheerder
Matthijs Slootmaekers
Rogier Sens
Thera van den Munckhof
Svenja Koolhof
Chantal Groenheijde

Specialisten
Willem Muijen: Kaakchirurg
Maarten Muijen: Tandarts voor chirurgie
Rob Benner: Tandarts voor chirurgie
Dimitris Sokos: Tandarts-parodontoloog
Henk Sulkers: Tandarts-gnatholoog
Leimeng Jiang: Tandarts-endodontoloog
Pablo Hernandez: Tandprotheticus

Kantoor
Yu Lian Tjiook: Praktijkmanager
Els Klink: Office manager
Emma Klompmaker: assistant-praktijkmanager
Renske Lauret: receptioniste
Sanne de Boer: receptioniste
Lydia Muijen: receptioniste

Mondhygiëne
Maarten Overgaauw
Kim de Vlieger

Ruime openingstijden en geen wachtlijst
Maak een afspraak voor een controle

Amstel Dental levert kwaliteit

Amstel Dental staat voor kwaliteit. Om de best mogelijke mondzorg te kunnen waarborgen hanteren wij duidelijke protocollen, heldere richtlijnen, werkinstructies en een praktijkinrichting die voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en infectiepreventie. Bovendien werken bij Amstel Dental uitsluitend in Nederland gediplomeerde tandartsen (BIG-geregistreerd). Tussen hen vindt dagelijks collegiaal overleg plaats. En wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen met cursussen en trainingen.

Ervaring vinden wij belangrijk. Voorts staat er een dynamisch team van tandartsen en specialisten klaar dat werkt met de modernste technieken en apparatuur. Bij Amstel Dental treft u alle specialisaties aan. Wij voeren behandelingen uit als vullingen, kronen en bruggen en wortelkanaalbehandelingen. Amstel Dental handelt conform wetenschappelijke inzichten en gangbare opvattingen binnen de beroepsgroep.