Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Groene tandartspraktijk

In de zorg gelden strenge richtlijnen voor hygiëne en infectiepreventie. Dat is nodig om veilig te kunnen werken, voor patiënten en voor medewerkers. De coronatijd heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. Helaas worden in de zorg daarom veel materialen eenmalig gebruikt. In de afweging tussen de veiligheid en het milieu gaat de veiligheid vaak voor. Wij zijn ons bewust van de impact die dit heeft op het milieu.

Samen met onze leveranciers proberen we zoveel mogelijk herbruikbare producten te gebruiken. Als er geen alternatief bestaat kiezen we voor producten met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Bijvoorbeeld tissues en kwastjes van gerecycled materiaal en vCO2 neutraal geproduceerde handschoenen.

Wij staan voor persoonlijke zorg

Amstel Dental levert kwaliteit

Amstel Dental staat voor kwaliteit. Om de best mogelijke mondzorg te kunnen waarborgen hanteren wij duidelijke protocollen, heldere richtlijnen, werkinstructies en een praktijkinrichting die voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en infectiepreventie. Bovendien werken bij Amstel Dental uitsluitend in Nederland gediplomeerde tandartsen (BIG-geregistreerd). Tussen hen vindt dagelijks collegiaal overleg plaats. En wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen met cursussen en trainingen.

Ervaring vinden wij belangrijk. Voorts staat er een dynamisch team van tandartsen en specialisten klaar dat werkt met de modernste technieken en apparatuur. Bij Amstel Dental treft u alle specialisaties aan. Wij voeren behandelingen uit als vullingen, kronen en bruggen en wortelkanaalbehandelingen. Amstel Dental handelt conform wetenschappelijke inzichten en gangbare opvattingen binnen de beroepsgroep.