Alle specialisaties
gewoon bij uw eigen
Tandarts

Maak een afspraak

Anti-snurkbeugel (MRA)

Heeft u genoeg van uw snurkende partner en wilt u dat verhelpen, zodat u rustig kunt slapen? Met een anti-snurkbeugel van Amstel Dental kan iedereen weer genieten van een gezonde nachtrust.

Zie ons blog artikel over snurken en de MRA hier.

Snurken wordt veroorzaakt door een versmalling van de luchtweg in de keelholte. Om dit op te lossen is de anti-snurkbeugel, het Mandibulaire Repositie Apparaat (MRA), ontworpen. Deze wordt gedragen tijdens het slapen en duwt de onderkaak licht naar voren, waardoor er meer ruimte ontstaat in de luchtweg en het snurken verdwijnt.

Een anti-snurkbeugel helpt ook tegen apneu, een korte ademonderbreking tijdens het slapen. Amstel Dental maakt een een anti-snurkbeugel op maat. Op basis van bepaalde voorwaarden kan de beugel worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De expertise van MRA’s liggen bij onze tandarts R.L. Sens, hij is geaccrediteerd door de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NTVS).

Vragen over de anti-snurkbeugel?

Het gebruik van de anti-snurkbeugel roept waarschijnlijk een hoop vragen op. Over het materiaal bijvoorbeeld of over de afmetingen. Amstel Dental staat elke patiënt graag bij met advies en uitleg over de anti-snurkbeugel. U kunt bij ons op de praktijk informatie inwinnen, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen.

De tandartsen van Amstel Dental zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied en zijn behalve wat betreft de anti-snurkbeugel op vele andere terreinen inzetbaar.

Onze voordelen:

Moderne praktijk met nieuwste technieken

Specialisten op elk vakgebied in huis

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.

Persoonlijke benadering

In termijnen betalen mogelijk

Amstel Dental gaat verder waar andere stoppen

Wilt u naast een anti-snurkbeugel ook goede mondzorg?

De anti-snurkbeugel hoort naast het verwijderen van verstandskiezen tot onze bijzondere tandheelkunde. Daarnaast vallen tandheelkundige behandelingen onder ons takenpakket, zoals vullingen, kronen en bruggen, facings en wortelkanaalbehandelingen. Patiënten kunnen bij ons ook aankloppen voor de periodieke controle, zodat tijdig problemen aan uw gebit worden voorkomen.

De moderne tandartsenpraktijk Amstel Dental biedt hoogstaande mondzorg voor jong en oud. Voor studenten en gezinnen en voor mensen die het minder breed hebben. Omdat wij geloven dat iedereen recht heeft op een stralend en gezond gebit, op een persoonlijke behandeling tegen een zo laag mogelijk tarief.