Spoed tandarts in
Amsterdam en Bussum

Met spoed een tandarts nodig?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U of uw kind valt van de fiets op het gezicht. Of een hockeybal treft uw voortanden. Of er ontstaat een ander probleem dat snel dient opgelost te worden. Dan is het prettig om te weten dat bij u snel terecht kunt. Amstel Dental is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Het lukt nagenoeg altijd om u bij elke klacht dezelfde dag te zien. Voor spoedeisende zorg, zoals een uitgeslagen tand, maken we altijd direct tijd. Voor spoed belt u: 020 – 723 5353.

NB: in de praktijk in Bussum kunt u hier direct online een afspraak maken.

Kosten

Hoe zit het met de kosten bij gevallen van spoed door de tandarts? Meestal ontvangt u bij spoedeisende mondzorg achteraf de nota. Soms wordt de nota bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Hierna ontvangt u een nota voor de kosten die de zorgverzekeraar niet voor zijn rekening neemt. Kosten voor de spoedbehandeling bedragen meestal tussen de 75 en 150 euro en vrijwel nooit meer dan 275.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

U kunt ook bij ons terecht indien u nog geen patiënt bij ons bent, afhankelijk van beschikbaarheid. Wanneer u geen cliënt bent bij Amstel Dental dient u wel direct te betalen, houd hier rekening mee wanneer u een afspraak heeft. De zorgverzekeraar zal afhankelijk van uw verzekering de afspraak vergoeden.

Betalen

U kunt bij Amstel Dental gebruik maken van PIN of creditcard. Er is geen wisselgeld aanwezig in de praktijk.

Spoedgeval? Bel: