SPOEDTANDARTS NODIG? WIJ HELPEN U DIRECT

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U of uw kind valt van de fiets op het gezicht. Of een hockeybal treft uw voortanden. Of er ontstaat een ander probleem dat snel dient opgelost te worden. Dan is het prettig om te weten dat de spoedtandarts van Amstel Dental voor u klaar staat.

Ook bij nood kunt u rekenen op dezelfde behandeling die u als vaste patiënt van Amstel Dental gewend bent: professionele mondzorg, persoonlijke aandacht en snelle hulp. Als u spoedeisende mondzorg nodig heeft, kunt u dezelfde dag bellen voor een afspraak. Amstel Dental is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Ook als u geen patiënt bij ons bent kunt u in spoedgevallen bij ons worden behandeld. U dient wel uw zorgpas en legitimatie mee te nemen.

Kosten

Hoe zit het met de kosten bij gevallen van spoed door de tandarts? Meestal ontvangt u bij spoedeisende mondzorg achteraf de nota. Soms wordt de nota bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Hierna ontvangt u een nota voor de kosten die de zorgverzekeraar niet voor zijn rekening neemt.

Bent u nog geen patiënt bij ons?

De kosten van de spoedtandarts in Amsterdam zijn gelijk aan reguliere behandelingen. U kunt ook bij de spoedtandarts in Amsterdam terecht wanneer u niet aangesloten bent als cliënt. Indien u nog geen cliënt bent dient u, echter, wel het volgende mee te nemen:

– Zorgpas
– Een geldig legitimatiebewijs

Wanneer u geen cliënt bent bij Amstel Dental dient u wel direct te betalen, houd hier rekening mee wanneer u een afspraak heeft. De zorgverzekeraar zal afhankelijk van uw verzekering de afspraak vergoeden.

Betalen

U kunt bij Amstel Dental gebruik maken van PIN. Er is geen wisselgeld aanwezig in de praktijk.

Onze voordelen

  • Moderne praktijk met nieuwste technieken.
  • Specialisten op elk vakgebied in huis.
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekeinde.
  • Persoonlijke benadering.
  • In termijnen betalen mogelijk.

AMSTEL DENTAL